Direktlänk till inlägg 29 november 2007

Lång dag!

Av Camilla Lindholm - 29 november 2007 22:02

Idag öppnade jag ögonen vid 5.45 för att 6.10 sitta i Daniels bil på väg ut till Burlöv för att simma en sväng innan jobbet. Därefter väntade heldagskonf. med jobbet i Danmark, närmre bestämt på Danmarks idrottshögskola. Djupast spår av resan satte annars utställningen "mad love" på Arken, som  någon tydligen tyckte att vi borde besöka. Dessvärre missade vi den bokade guidningen, vilket sanneligen hade behövst för att förstå och tillgodogöra sig utställningen bättre. Men om jag ska försöka sammanfatta utställningen med några få nyckelord så kanske, modernism, surrealism, provokation, brutna tabun och omkastning av könsroller kan ge en känsla om vad utställningen handlade. Tyvärr valde jag att hoppa över den efterföljande middagen, vilket naturligtvis är tråkigt. Jag var helt enkelt tvungen att hinna hem till torsdagskvällens sedvanliga fysträning. Det blev ett snabbt ombyte på jobbet och löpning upp till träningen. Eftersom det inte är första gången jag hoppat över middagar (dessa brukar vara väldigt trevliga) och andra typer av samkväm i jobbets regi så lovade jag vid något svagt tillfälle att jag skulle följa med ut den 14dec. Undrar hur detta ska gå då jag inte varit ute på krogen på flera år - jo det är sant! Sådan festprisse är jag.  Det var i alla fall kul att träffa mina kollegor, och då särskilt Sverker eftersom jag inte pratat med honom på länge. Han har börjat forska på halvtid och sitter därför ofta hemma och jobbar. Det är synd eftersom han får mig att skratta, och det tycker jag om :-).


Nu är jag toktrött och ska snart gå och lägga mig. Först ska jag bara packa inför helgens simläger. Även morgondagen kommer att bli hetsig med möte och förhoppningsvis lite inklämd träning någonstans.

 
ANNONS
 
Linda

Linda

30 november 2007 09:27

Jag känner igen mig. Jag tar alla tillfällen i akt att trycka in lite träning mellan arbete och sociala aktiviteter (de få man har). Och det var nog säkert 2 år sedan jag var ute på krogen...eller kanske ännu mer...kommer helt enkelt inte ihåg. Tycker inte att det är så kul heller faktiskt. Ha en trevlig helg!

http://www.lindaeriksson.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se