Direktlänk till inlägg 28 november 2007

Cykel och lite annat...

Av Camilla Lindholm - 28 november 2007 23:08

Idag började jag dagen med en adrenalinkick då jag med nöd och näppe unkom att blir påkörd av en bil. Jag hann tom tänka att "bilen kör inte så fort så det gör nog inte såå ont och cykeln kanske klarar sig ändå". Jag var precis i stånd till att köra förbi en bil som jag trodde höll på att fickparkera när den helt plötsligt istället för att backa började köra framåt och göra en u-sväng över hela vägen. Det var rena turen att jag undkom att bli träffad av varken den eller bilen jag mötte på fel väghalva. Annars gick dagens cykeltur ungefär som planerat. Dagen till ära hade jag sällskap inte enbart av Daniel utan även av Eskil och bitvis även av Tove. Både Tove och jag var ganska elaka mot Daniel då vi vägrade att hjälpa till och dra (både ville bara glida runt idag), vilket fick till följd att Daniel efter en knapp timme blev väldigt trött, tyst och darrig i benen. Förlåt Daniel, men det var säkert nyttigt för dig i längden. Annars bestod dagens konverasation i att jämföra "vanliga" tjejer med idrottstjejer och som brukligt stod Eskil för mycket av underhållningen. Till slut kunde vi i alla fall enas om en sak. Vi väljer att göra det vi är bra på. Eftersom ingen av oss kunde skryta med att vara särskilt bra på att gå ut på krogen och/eller ragga tjejer/killar så fick vi välja det vi var bra på - träna! Andra är mer lyckligt lottade och gör det som de är lämpade för :-)!


På kvällen hann jag även med ett avhugget simpass - vi blev bortkörda då så gott som hela bassängen var uppbokad av olika simklubbar. Efter simingen gav jag mig även ut på en löptur. Förutom detta har jag inte gjort särskilt många vettiga saker idag.

 
ANNONS
 
FN

FN

28 november 2007 23:52

för lite kul i vardagen besök vår blogg :)

http://hjarterkung.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se