Direktlänk till inlägg 27 november 2007

Ytterligare ett steg mot löpformen!

Av Camilla Lindholm - 27 november 2007 20:14

Idag blev det bara löpning som träning. Passet i sig innehöll löpning på blandad intensitet, allt från marathonfart ända ner till 10km-fart. Som vanligt sprang Daniel som en ursinnig best och tycktes göra allt för att spränga både mig och stackars Magnus Magnoy som mycket riktigt fick släppa de sista km. Dessutom nedlät han sig till ojusta metoder som tröjdragning vid starten av varje intervall. Fy Daniel :-). Vidare hade han mage att påpeka att passet kändes toklätt. Tror jag det - du har ju gjort milen på 34min. Allt detta skriver jag inte för att verka elak, mer då för att jag är väldig sotis på Daniel. Jag vill också springa milen på 34min någon gång i mitt liv, vilket är mindre sannolikt än att månen trillar ner i huvudet på mig. Nåja, så länge jag känner att jag blir bättre så är jag nöjd och dagens pass var ett sådant.


Efter passet kom Eskil med en jobbansökan han ville ha feedback på. Därmed missade jag Dr House (denna charmiga doktor som jag beundrar så skarpt :-)) och som straff skickade jag hem Eskil med uppdrag att formulera om nästan hela ansökan (lite inspiration från House där kanske :-)). Vad många kanske inte känner till är att jag för inte särskilt länge sedan varit Eskils lärare. Idag påminde han mig om just detta faktum och ett tillfälle då jag tydligen skoningslöst markerat ändringar över HELA hans text. Kanske fick han behålla en och annan ursprungsmening. Påpekas bör dock att sedan dess har Eskil utvecklats markant och är numera ytterst skarpsinnig som få.

   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Daniel

28 november 2007 17:18

Jamen hallå!
Vad gör det om jag råkar springa marginellt bättre än dig? Du blir ju ändå bara snabbare och snabbare och det är bara en tidsfråga innan jag får slita för att hänga med dig.

Om du bara inser att det är fel att springa de första 75 metrarna i Mustafa Muhammed-fart så lovar jag att sluta dra i tröjan!

 
Ingen bild

Kristina

28 november 2007 17:54

En hemlighet: Daniel är sotis på din cykling:-)

 
Ingen bild

The Eck

28 november 2007 21:06

ja du e kär när du för en gångs skull hjälper. Du e bra nu ja, d må ja sia. Sen Kommer ja ju mycket för att träffa min idol Lars o inte för din skull....

 
Ingen bild

skarpsinnig

28 november 2007 21:17

Betyder det att Eskil haft en annan lärare efter dig??

 
Ingen bild

camilla

28 november 2007 23:04

Skarpsinnig: nej naturligtvis INTE. Jag är den sista läraren Eskil haft :-)!

Eck: Ja det övergår mitt förstånd hur Lars lyckats göra ett så starkt intryck på dig. Men han meddelar att han solar sig i stjärnglansen så länge den nu varar. Kanske vill du flytta in här. Du kan få bo på kontoret.

Kristina: ja han säger det :-)!

Daniel: marginellt fortare är väl en smärre underdrift men ok! Ja jag inser att det är fel att tokrusa i början men jag kan liksom inte låta bli :-)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se