Direktlänk till inlägg 26 november 2007

Min födelsedag!

Av Camilla Lindholm - 26 november 2007 21:34

Idag är det min födelsedag! Den firade jag med att cykla i regn, snö, hagel och tokblåst. Så blöt jag var och som jag frös. Efter drygt 2h högg latmasken mig i benet och drog hem mig till lägenheten igen. Svagt, jo visst. Men får jag välja mellan att ha svag karaktär och frysa ihjäl så väljer jag tveklöst det förstnämnda. Jag har även varit på min 4de behandling hos Raffi. Jag blir bara starkare och starkare, även om det fortfarande är lite skevt i höften och nacken. Hela vägen hem försökte jag borra mig in i och manipulera Lars hjärna till att tänka "Jag ska nog köpa hem mat till Camilla nu när hon fyller år så hon slipper laga något". Det funkade och nu är jag mätt och belåten. Tack Lars! Naturligtvis har jag även fått lite presenter. Bla. ett presentkort på ett par skor :-). Med tanke på gårdagens bloggning så var det väl passande. Jag har sett ett par röda urcoola stövlar. Tyvärr har Lars förbjudit mig att köpa dem eftersom han tyckte det lät apfult. Det kanske får bli ett par finskor istället - fast när ska jag använda dem? Jag går ju aldrig ut och behöver således aldrig vara varken stylad eller uppklädd. Annars har dagen mest gått åt till att jobba och det är det jag tänkte fortsätta göra nu :-)! I morgon ska jag föreläsa om motivation på engelska.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

LarsA

27 november 2007 08:49

Grattis i efterskott!!!
LarsA

 
Linda

Linda

27 november 2007 19:42

Gratulerar! Köp ett par praktiska och sköna skor istället, det gör alltid jag...

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Camilla

27 november 2007 20:13

Tack Lars och tack för tipset Linda.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se