Direktlänk till inlägg 25 november 2007

Veckosummering!

Av Camilla Lindholm - 25 november 2007 18:49

En och annan skarpsinnig individ kanske uppmärksammade att jag inte bloggade igår. Gårdagen kan emellertid sammanfattas med att jag cyklade en runda med klubben för att därefter bli bjuden på middag i mitt eget hem, vilket kändes lite underligt men lyxigt och trevligt. Medan Anna huserade i köket satt jag och bläddrade i ett nummer av Tara. Där läste jag bla att nu ska kvinnor ha yngre män samt förälskade mig i en röd skinnjacka och ett par svarta stövlar med tokhög klack som jag betvivlar att mina idrottsfötter skulle uppskatta. Det roliga var att Anna som köpt tidningen kom hem och sa "Kolla i tidningen...det finns ett par stövlar som du skulle älska där. Gissa vilka jag menar så får jag se om jag hade rätt.. Ja och det hade hon :-). Jag  gillar verkligen jackor och skor! Hade jag haft råd skulle jag köpt fler och lite coolare. Nu blir det mer traditionella som passar till det mesta. Sedan delade vi på en flaska sydafrikanskt vin (vilket innebar att jag drack två glas och Anna fyra!) och pratade lite intimt tjejsnack.


Den här dagen kan sammanfattas med att jag har tränat; simning, cykel och löpning. Det var trevligt att ha sällskap av Daniel när det blåste som värst - det blir lite mer uthärdligt då. På slutet sa vi inte så mycket utan borrade mest ner huvudet och trampade enformigt samt försökte hinna hem innan det blev mörkt, vilket vi misslyckades fatalt med. Dessutom fick jag punktering 200m hemifrån, tur att jag hade nära hem. Trots att jag haft lite mer att göra på jobbet än vad jag först tänkt mig så fick jag ihop strax över 28 träningstimmar den här veckan. Fokus har legat på cykel och löpning och just löpningen är det som känns bäst just nu. Tyvärr känner jag mig inte särskilt stark varken i simning eller cykel för tillfället - kanske har jag varit för ostrukturerad och slapp i dessa två grenar. Jag får bättra mig helt enkelt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

LarsA

25 november 2007 23:26

Håll dig borta från dessa skor! Om jag inte tar fel så har du skadat dina stackars fötter med sådan tingestar tidigare!
Missade också att vara hemma innan mörkret idag. Men igår var jag faktiskt hemma i tid till arbetet, alltid något...

 
Ingen bild

Camilla

26 november 2007 07:51

Det hade jag glömt, men det stämmer nog. Vet dock att jag under 11mån inte kunde gå i annat än gympaskor pga en fotskada som jag ådrog mig efter 3mil under ett meningslöst löplopp - det var mindre kul att fortsätta springa 4.5mil till, vilket jag gjorde eftersom jag totalt saknade förstånd på den tiden. Fast så hög klack som de skorna i tidningen hade har jag aldrig ägt. Men jag lovar att undvika den typen av skor framöver.

Vad skönt att du hann hem i lördags, jag anade en viss frustration :-)!

 
Ingen bild

LarsA

26 november 2007 09:47

Inte mer frustrerad än vanligt! Men man blir ibland lite osäker på hur man ligger till tidsmässigt - räcker det att cykla närmaste vägen full sula? Nu hann jag både duscha, äta och ta mig tillbaka till stan i tid, så det gick finfint. :)

Sedan kanske man inte behöver pausa riktigt så ofta? Som du vet finns det personer i klubben som är mycket känsligare än undertecknad på denna punkt...
/L

 
Ingen bild

camilla

26 november 2007 10:57

Ja, jag kan också känna att det blev lite onödigt mycket vila ibland men du fick ju mest.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se