Direktlänk till inlägg 29 oktober 2007

En dag på jobbet...

Av Camilla Lindholm - 29 oktober 2007 21:43

... bestod idag av att sitta i möte hela dagen samtidigt som regnet strilade utanför fönstret. Skönt att det inte stod cykel på schemat idag. Tack vare Daniel lyckades jag dock komma iväg och simma. Han agerade inte enbart fantastiskt träningsstöd i bassängen utan  även gratistaxi för halva Heleneholms tri team hem från simningen ikväll. Jag blev avsläppt som nummer 2 och det är fullt möjligt att han fortfarande kör runt på Malmös gator - dvs 1.5h senare.


På väg hem i bilen förkunnade Daniel nöjt att det var tur att vi tränade för vad skulle vi annars göra av vår kopiösa mängd fritid som vi alla har. Vad gör de människor som inte tränar förresten? Någon som har en aning? Ingen av oss i bilen hem visste.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

30 oktober 2007 10:46

Så här är det, Camilla. - Vi som inte tränar (så mycket) har inte några gigantiska mängder fritid. Om vi får en stund över så funderar vi (som läser din blogg) över varför inte vårt dygn innehåller 28 timmar som ditt verkar göra. Jag trodde du möjligtvis fuskade genom att, när sommartiden infördes, lägga till en timme och inte som vi andra bara ställa fram klockan. Men då skulle du i rättvisans namn lämnat tillbaks den nu.
Men vi med lite fritid har åtminstone tid att se House. :-)
Ha det gott!

 
Ingen bild

Camilla

30 oktober 2007 11:33

Ja, du har då avslöjat mig, mitt dygn innehåller 28h - jag erkänner. Men jag kommer aldrig avslöja hur jag roffade åt mig de extra timmarna :-)! Det får bli min väl bevarade hemlighet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se