Direktlänk till inlägg 28 oktober 2007

Träning och rapport från de värmländska skogarna

Av Camilla Lindholm - 28 oktober 2007 17:50

Efter ett samtal med Lars igår fick jag veta att jaktlaget skjutit 2 älgar. Lars rapporterade att han sett och siktat på 3 älgar - men mer än så blev det inte och det kanske är skönt. Dagens höjdpunkt måste ändå vara min vän Lars A prestation i Frankfurt marathon. Han sprang som bäste svensk in på 2.29.23, och det efter ett löpuppehåll på ca 1år. Du är grym Lars - och än bättre kommer du att bli!


Annars har jag simmat och cyklat idag, och i den ordningen. Simpasset var faktiskt ganska roligt, även om jag inte riktigt hade någon att sparras med. Det var inte så många där, vilket jag tyckte var skönt eftersom det inte blev så trångt på banan. Cyklingen efter var lugn, även om det kanske blåste en aning för mycket för min smak. Dock var det ganska milt och soligt, vilket alltid är trevligt. Den dagliga "där blev jag nästan påkörd" inträffade på en liten väg nära en by som heter Västra Ingelstad. Bilföraren var antingen påverkad av något berusningsmedel eller fullkomligt hjärndöd då denne kom körandes tokfort på en raksträcka så långt ut på vänster körbana som det någonsin är möjligt. Tur för mig att det inte fanns något dike utan bara gräs och åker som jag fick köra ut i. Jag inbillar mig nämligen att det varit mer otrevligt att köra ner i diket. Om bilen stannade? Naturligtvis INTE!!!!!Efter att ha summerat den gångna träningsveckan kan jag konstatera att det blev drygt 24h träning, vilket var lite mindre än jag planerat men ändå fullt godkänt. I morgon börjar en ny vecka så "stay tuned".  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se