Direktlänk till inlägg 27 oktober 2007

Hemkommen från cykelturen!

Av Camilla Lindholm - 27 oktober 2007 16:25

Idag hade vi tur, det var en fin cykeldag med trevligt sällskap, milt väder och milda vindar. Det senare måste onekligen anses ovanligt i den här landsändan. Det blev knappt 4h men det är fullt tillräckligt vid den här tiden på året. Eftersom jag kände mig lite loj efter veckans två tempopass på cykeln och 2intervallpass på löpningen låg jag mest och mös bakom grabbarna som gjorde ett gott jobb. Helimponerad blev jag däremot över Anna-Maria som målmedvetet iglade sig fast när de som valt att köra lite kortare avvikit. Skitbra! Dagens citat får annars Eskil stå för. Vi hade precis fyllt på vatten då Eskil helt utan förvarning utbrister:


"Anna-Maria! Vill du att jag ska köra upp och ta dig bakifrån med en gång eller?"  


Påpekas bör kanske att vi precis skulle ta oss uppför en lite längre stigning (Stenberget för er som vet) och jag förmodar att Eskil gentlemannaaktigt erbjöd A-M en hjälpande arm. Men man kan aldrig vara riktigt säker - vissa fraser kan vara dubbelbottnade :-). Då det tillhör vanligheterna att han förgyller dagen med dylika citat/ordspråk kanske jag en dag, om jag får Eskils tillstånd, publicerar "Eskils visdomsord".


Tyvärr blev det ingen simning idag eftersom jag inte hann till Burlöv innan stängning. Delvis var det mitt eget fel, hade jag bara snabbt rafsat i mig något ätbart så hade jag hunnit. Men idag kände jag mig trött (läs sömnig) och en del av förklaringen är nog att jag gick till sängs ett par timmar senare än vanligt. Så i kväll blir det ensammys i TV-soffan och inget bråk om vem som ska hålla i fjärrkontrollen eller vilken kanal vi ska se på! Lars är kvar i Värmland i sin jakt efter älgar att skjuta. Lite road är jag över just detta faktum att Lars om möjlighet ges ska förmå sig själv att skjuta en älg. Jag förstår inte hur detta ska gå till. Vi talar nämligen om en man som glatt hälsar på alla får, kor, katter och hästar han ser under en cykeltur. En man som tycker mördarsniglar är intressanta, myror trevliga och skalbaggar söta och är beredd att köra ner i diket om en kråka parkerat sin lekamen på vägen.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

The Eck

27 oktober 2007 18:17

Vackra ord. Kan endast formuleras på rätt sätt av en mästare.

 
Linda

Linda

27 oktober 2007 20:23

Måste säga att du tränar på ganska bra...Har du inte svårt att få ihop det med jobbet?

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Camilla

27 oktober 2007 21:16

Eck: ja vackert är synnerligen rätt epitet för ovan beskrivna fras :-). Förresten, hur gick den där om fågeln som frös ihjäl och ramlade ner utan att ha klagat en enda gång som jag fick som pepp via sms innan Kalmar? Den var riktigt uppmuntrande.

Linda: det är som ett pussel med för många bitar men jag har ett oregelbundet schema som gör att jag kan träna mycket vissa veckor och jobba tokmycket andra. Och viktigast av allt, jag jobbar inte heltid som du - i alla fall inte enligt lönekuvertet.

 
Ingen bild

Anna-Maria

29 oktober 2007 14:28

Haha! Japp, med Eskils kommentar i huvudet så kändes Stenbergets stigning betydligt lättare..! ;o) Tack för härlig cykelrunda!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se