Direktlänk till inlägg 27 oktober 2007

Gårdagens förehavanden...

Av Camilla Lindholm - 27 oktober 2007 08:05

avslutades med mat och film hemma hos Anna-Maria och Magnus. Väldigt trevligt. Innan dess hade jag bl.a. hunnit med att diskutera med försäkringsbolaget angående min stulna cykel, cykla en sväng, avverka ett 75procentigt löppass innan jag var tvungen att hasta iväg för att hinna till ett möte som berörde träning för Heleneholms triteams elitgrupp och sedan som sagt var vidare till ett trevligt sällskap och ett serverat bord. Tack, tack!  Lars var inte med då han helt sonika fått för sig att åka hem till sina föräldrar och skjuta en älg - vilket aldrig tidigare hänt så länge vi varit tillsammans (typ drygt 13år). Det ska bli intressant och se om han får något.


 Även om baksidan begränsar mig kändes löppasset otroligt lätt- tror inte att jag känt såhär på väldigt länge eller någonsin faktiskt. Passet bestod egentligen av 3(10x300 p 45s)men jag körde bara 22st av tidsskäl.


Nu är det snart dags för långpass på cykeln! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se