Direktlänk till inlägg 25 oktober 2007

Toktidig morgon!

Av Camilla Lindholm - 25 oktober 2007 21:41

Att jag inte är någon morgonmänniska kan nog många intyga men idag klev jag upp strax innan 06.00 för att åka och simma vid 6.30 Snacka om tidig morgon. Hela förra vintern var vi ett tappert gäng som varje fredag simmade på Aqva-kul (när det fortfarande var öppet) kl 07.00 på morgonen. Efteråt åt vi, när tid fanns, frukost och skvallrade på fiket "Systrar och Bröder". Jag ska villigt erkänna att detta var den primära orsaken till att jag bemödade mig att byta min varma, mjuka säng mot 26gradigt vatten på Aqva-kul - inte för att jag älskar att gå upp i ottan och chocka kroppen med kallt vatten och hög puls. Idag blev det ingen gemensam frukost men väl trevligt sällskap - och det var det som slutligen fick mig ur sängen.


Dagens andra pass var cykel med insprängd fart i olika intensitetsnivåer - livligt påhejad av taktfast technomusik som jag tycker fungerar utmärkt när jag vill ta i (funkar dock sämre hemma i soffan) . Som vanligt lyckades jag bli trött.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se