Direktlänk till inlägg 30 september 2007

Rubrik saknas

Av Camilla Lindholm - 30 september 2007 21:08

Mallorca är som hemma ungefär -inget speciellt! Det enda som skiljer är att:

luften är lite varmare

vinden är lite humanare

solen tar lite mer

vägarna är lite softare

bergen är lite högre

jag bor 100m från vattnet (inte alls bra i dessa tider av global heating)

frukten och grönsakerna smakar lite mer


Som jag sa, det är nästan som hemma!


Annars flyter träningen på bra. Idag fick jag sällskap av ett par killar som höll ett bra tempo - åtminstone i början, dvs innan de dog. Eftersom jag inte ville förstöra deras träning höll jag mig till en början bakom dem. Men efter ett tag frågade jag ifall det var okej om jag hjälpte till och drog. Det var nog inte så klokt eftersom en av killarna efter ett tag oavbrutet tjatade om att jag förstört deras egon. Annars förundrades jag mycket över hur mycket vätska dessa båda män kunde konsumera. På 4h förbrukade de nästan 6flaskor var och klagade ändå på både vätskebrist och värmeslag. Lika mycket förundrades de antagligen över mitt vätskeintag - 1flaska vatten och 0kcal. Jag borde skämmas jag vet - hur svårt kan det vara att dricka och äta. Jag lovar bot och bättring. Jag  börjar bums.


 Dagens citat blir annars då en av killarna redan kl 11 klagade på värmen: "det är nog minst 30 grader varmt" varpå jag svarade " det tror jag inte, det känns mer som hmmm 26". Efter en koll på termometern visade det sig att det var exakt just detta.


Jag ska nog inte köra mer med dem (fast de frågade faktiskt om jag ville, så helt fel kan jag inte gjort) - jag har ju mitt schema som jag vill följa och är ganska ovillig att kompromissa. Vi får se!

 
ANNONS
 
Linda

Linda

30 september 2007 21:22

Våga vägra kompromisser! Kör det du planerat. Fortsatt lycka till med din träning!

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Linslus

30 september 2007 21:52

Nice....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se