Direktlänk till inlägg 29 september 2007

Jag en svag människa!

Av Camilla Lindholm - 29 september 2007 13:34

Jag går nästan aldrig ut på stan för att shoppa om jag verkligen inte måste. Om jag gör så kan jag nästan på förhand säga att jag kommer att spendera pengar - pengar jag definitivt inte har. Därmed är det bäst att låta bli. Idag var jag emellertid beordad av Martin - han som lagt upp mitt cykelschema inför Mallorca-vistelsen att ta mig ut i lördagskaoset. Antagligen är jag som en alkoholist - ty jag vet inte hur det gick till men plötsligt fann jag mig själv i en allt för dyr klädaffär fingrades på ett par grå jeans. Jag lovar och svär att att det inte var meningen - intentionen var verkligen att gå in i affären brevid och byta batteri i mitt sändarbälte (så att pulsen syns på klockan ni vet). Det var ju detta Martin tvingat mig att göra! Tack och lov att de där jeansen inte passade mig särledes bra och att jag slapp köpa dem :-). Phu!


Så, nu har jag bytt batteri, tränat och växlat pengar.  Nu drar jag från landet, regnet och blåsten till Mallorca. So long! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<<
September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se