Direktlänk till inlägg 28 september 2007

Bra långpass!

Av Camilla Lindholm - 28 september 2007 22:14

Idag har jag bara hunnit springa, tvätta cykeln, packa, prata i telefon, jobba och simma - växla pengar får jag göra i morgon. Bäst i dag var ändå löppasset som blev 2h och med ca 3km ironmanfart insprängt i slutet. Det är jag nöjd med - men det kan alltid bli bättre och gå än fortare. Även simningen gick bättre idag än igår. Kanske finns det hopp ändå. De tre första löppassen gick ju inte direkt i någon superfart - men det vände fort. Jag är ändå lyckligt lottad som har förmågan att repa mig fort, och jag är tacksam över det.


Det som slog mig under dagens löptur var att för ett år sedan vid den här tidpunkten skulle jag varit supernöjd med det här passet, men i dag är jag bara nöjd. Det är kul när utvecklingen går framåt och två veckor på Mallorca känns helt rätt just nu. Det är precis vad jag behöver! 


Kan även meddela att när jag kom hem med min sushi i handen upptäckte jag att även Lars köpt hem  detsamma! Nej vad tråkigt, nu måste vi äta sushi  till lunch i morgon. Låter jag ledsen - nej inte det minsta :-)! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se