Direktlänk till inlägg 27 september 2007

Simförsök nr 2!

Av Camilla Lindholm - 27 september 2007 22:07

Ibland har jag en obegriplig förmåga att analysera sönder händelser och fenomen i mitt liv. För att slippa att i hjärnan dissekera sönder dagens simdrag i mindre delar än nanopartiklar bestämde jag mig redan innan simpasset att varken se på klockan eller fundera på HUR jag simmade idag. Kanske var det därför som det kändes aningen, aningen lite bättre.


Andra tankar som i stället cirkulerade i hjärnan var:

  • Varför ser och känns det SÅ mycket bättre att skriva in t.ex 3.45 i träningsdagboken än 3.44, att jag bara måste ta en extra sväng bara för att få nöjet göra just detta?

  • Hur ska jag kunna överleva två veckor på Mallorca utan "Dr House"? Denna arroganta, cyniska, bittra och helt underbara doktor vars patient jag inte helt säkert skulle vilja vara.  

  • Hur mycket/lite pengar måste jag växla i morgon för att klara mig under min min Mallorca-resa? Förra året lyckades städerskan kasta den plastpåse jag lite oförsiktigt låtit min plånbok ligga i, vilket fick till följd att jag fick tillämpa alla mina småländska sparkunskaper för att överleva resterande del av träningslägret (det ska väl tilläggas att jag hade lite kontanter undanstoppade på ett annat ställe). Att utnyttja Western Union tyckte jag var fusk. Dessvärre kunde jag inte köpa den där ursnygga tröjan jag sett ut och som ingen hemma skulle ha samma av!

  • Hur ska jag förmå mig själv att radera de goda bullar jag förra året upptäckte på ön ur mitt medvetande. Nu när jag inte längre får äta socker.


 För övrigt har jag även lyckats ta mig ut på både en kortare cykel- och löptur idag. Benen kändes lite smått griniga och trötta men i morgon är en ny dag och jag hoppas på fräschare ben då!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linslus

28 september 2007 13:31

Mallis är aldrig fel! Jag avundas dig verkligen.Hoppas på att få till en resa dit till våren. Ett bra val för att undvika städerskans misstag eller anda klåfingriga typer som oväntat kan dyka upp är att använda sig av hotellets säkerhetsskåp. Visst det kostar en slant med är en billig föräkring utifall något skulle hända.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se