Direktlänk till inlägg 27 september 2007

Gårdagens skräppass!

Av Camilla Lindholm - 27 september 2007 13:22

De var väntat då jag inte simmat på mer än 7veckor men ändå!!

Det var kallt!

Det var blött!

Det gick sakta!

Det var trångt (10 simklubbar och 100 pensionärer)

Det var jobbigt - det var faktiskt JÄTTEJOBBIGT!

Det var inte ens kul!

Jag hade vattenläge som en betongklump!

Jag blev sur!


Positivt: jag druknade inte - jag är emellertid i skrivande stund fortfarande tveksam till om det är positivt eller inte!


Jag känner hur jag tar i med hela kroppen och hur fel det känns, men jag är inte människa att begripa hur jag ska göra. Jag har uppenbara problem (ev inom flera områden :-)) och behöver hjälp nu- HJÄLP!!! Jag borde simma varje dag nu i en månad typ. Tyvärr är det en orimlighet då varenda badhus i den här ##%&% stan håller på att raseras. Malmö stad har gjort sina prioriteringar och i dem finns inga planer på ett nytt badhus - dock lägger man mer än gärna flera miljoner i en ny fotbollsarena. Det tycks långt mycket viktigare än att t.ex lära barn att simma. I kväll ska jag simma igen!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Budde

27 september 2007 16:25

Har precis börjat läsa din blogg.
Tack! Tack för bra betraktelser av livet och beskrivning av din träning. Skall med glädje följa din blogg.
/B

 
Ingen bild

Camilla

27 september 2007 16:54

Kul att du tittade in och gillar sidan. Du är hjärtligt välkommen :-)!

 
Ingen bild

Linslus

27 september 2007 20:17

Märkligt att Malmö kommun inte förstått att det är viktigt att folket är simkunniga samt att de har möjlighet att hålla sig rena.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se