Direktlänk till inlägg 26 september 2007

Nu har det börjat!

Av Camilla Lindholm - 26 september 2007 13:18

Ja, nu har den börjat - träningsvärken. Från och med idag och tre veckor framåt kommer jag ständigt påminnas om samt få betala för mitt (om än ofrivilliga) träningsuppehåll. Det är resultatet när kroppen försöker bygga upp hårdheten som den för tillfället saknar. Jag har varit där förut och vet att det inte finns någon utväg mer än att bita ihop.


Dagens träningspass bestod i 4.15 cykel med sällskap av Daniel (i en dryg timme) och Tove.  Idag tycktes vi alla utmana varandra i vem som kunde cykla med mest kläder, med påföljden att vi svettades floder. För Toves del så torde det vara ett bra sätt att acklimatisera sig för Florida och för min del ska jag ju snart till Mallorca och förhoppningsvis svettas floder. Dagens citat får ändå komma från Daniel som lätt desperat frågar: "ska ni cykla såhär fort i 4h, varpå Tove säger NEJ, vi ska snart cykla ännu fortare ". Toves tränare hade nämligen beordrat henne att köra 6mil på en lite högre intensitet och Tove med sin wattmätare kunde glatt konstatera att vi tydligen kört "skitbra". Jag väljer att tro på Tove för det känns bra :-)! Efter passet lyckades jag förmå mina stolpar till ben att springa en 30min, vilket gick lite bättre än väntat.  I kväll tänkte jag simma. Det är inte utan att jag biter på naglarna för hur det ska gå - hoppas, hoppas att det går bättre än förra gången.


Eftersom jag är en kvinna i ständig tidsnöd har jag sällan tid till att stå timmar i köket för att komponera ihop kulinariska måltider. Istället har gjort det till en sport att slänga ihop något ätbart på så kort tid som möjligt. I dag tog lunchen ca 5min att göra och bestod av färsk pasta, pesto, smulad getost, färsk babyspenat, avokado, valnötter samt rostade pinjenötter. Men döm av min förvåning när plötsligt en av Lars ögonlinser uppenbarade sig på gaffeln.  Lars har minst sagt en irriterande ovana att lägga sina endagslinser på de mest märkliga ställen. Har han av misstag lagt en i pestoburken?  Eller i burken med gestost? Eller i påsen med valnötter kanske? Finns det fler linser på andra ställen där de verkligen inte borde förekomma?  Jag hittade bara en lins och var är i så fall den andra? Men frågan är bara: vill jag verkligen ha svar på alla dessa frågor eller är det bättre att förbli lyckligt ovetande?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linslus

27 september 2007 08:32

Liner ska ju även vara nyttiga att äta såvida de är riktiga linser.Missförstånd kanske i hushållet?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se